VENTET: Rafa Benitez er ventet til å ta over Real Madrid. Nå har klubbens visepresident fornakket seg, og bekreftet at Napoli-treneren tar over. Foto: Cesare Abbate / ANSA via AP / NTB Scanpix
VENTET: Rafa Benitez er ventet til å ta over Real Madrid. Nå har klubbens visepresident fornakket seg, og bekreftet at Napoli-treneren tar over. Foto: Cesare Abbate / ANSA via AP / NTB ScanpixVis mer

Real Madrids visepresident forsnakket seg, og avslørte hvem som blir klubbens nye trener

- Våre supportere mener han er den beste.

Rafael Benitez er ventet å bli presentert som Real Madrid-trener kommende uke. Lørdag bekreftet visepresident Eduardo Fernandez de Blas at den nåværende Napoli-sjefen tar over klubben.

Benitez har bekreftet at han forlater den italienske klubben ved sesongslutt, og alle venter at han da blir presentert som trener for Real Madrid. Og tvilen ble enda mindre etter at visepresidenten forsnakket seg på en supportertilstelning lørdag.

Han fikk da spørsmål om hvorfor man valgte å sparke Carlo Ancelotti.

- Ancelotti er fantastisk, og vi skal gi ham honnør for jobben han har gjort. Fram til for tre dager siden var han verdens beste trener. For to år siden var José Mourinho det, og fra kommende uke er det Rafa Benitez våre supportere mener er den beste, svarte Fernandez de Blas.

Dermed forsnakket han seg, ettersom signeringen av Benitez ikke er offisielt bekreftet. Det skjer trolig onsdag, ifølge spanske aviser.

(NTB)