Real-nei til 177 millioner for Ronaldo

Milan fikk ikke napp.

(Dagbladet.no): Andrei Sjevtsjenko er ingen lett mann å erstatte i AC Milan. Den italienske storklubben prøver å hente Ronaldo fra Real Madrid, skriver nyhetsbyrået AP.

Uten hell.

Flere spanske aviser skriver i dag at Real Madrid har avslått et bud på 22 millioner euro, eller 177 mill. kroner for den 29-årige brasilianeren.

En av årsakene er at Real har prøvd å få Milan- og Brasil-stjerne Kaka i bytte, skriver Marca. Milan vil heller ikke gi noen løfter om at playmakeren kan få gå neste sommer.

El Pais skriver at Ronaldo tilbys samme lønnspakke på San Siro som på Bernabeu, det vil si nesten femti millioner kroner i året fram til 2009.

VMs mestscorende gjennom tidende skal ikke være negativ til å flytte til Serie A. Han ble stadig pepet ut av av Real-fansen i fjorårsesongen, og han frykter at trener Fabio Capello foretrekker Ruud van Nistelrooy i angrepet.

Real- og Milan-ledelsen begynte forhandlingene onsdag, da van Nistelrooy nettet to ganger i en treningskamp mot Anderlecht.  Ronaldo spilte ikke onsdag. Etter VM-sluttspillet ble han kneoperert, og han er tilbake i trening.

Selv om Ronaldo er blitt avskrevet som utrent og overvektig viste han i VM at han fortsatt har målteft. For Real har han nettet 82 ganger på 120 seriekamper.

KNEET ER LEGET: Spørsmålet er bare om Ronaldo fortsetter i Real. Her på trening i forrige uke. Foto: Scanpix/Epa
KNEET ER LEGET: Spørsmålet er bare om Ronaldo fortsetter i Real. Her på trening i forrige uke. Foto: Scanpix/Epa Vis mer