Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real ofret Beckham

David Beckham er blitt verdens dyreste benkesliter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske landslagskapteinen fikk bare 55 minutter før han ble tatt av banen supercupfinalen mot Real Mallorca i går kveld.

Da synes Real-sjef Carlos Quierioz han måtte ha mer kraft inn på stillingen 1-2.

Becks gikk ut og Claudio Makelele overtok sentralt på midtbanen.

- Vi måtte ofre en av våre offensive spillere fordi jeg trengte noen med Makeleles erfaring i midten. David var spilleren jeg valgte, men det betyr ikke at han spilte dårlig, sier Real-treneren ifølge nyhetsbyrået PA.

Den tidligere Manchester United-spilleren storspilte heller ikke. Han ble ifølge rapporter fra Spania ofte redusert til en ballvinner og sliter for Zinedina Zidane, Raul og Luis Figo.

Det er ikke frisparkspesialisten vant til. Heller ikke å se Roberto Carlos gjøre klar storslegga mens han selv måtte forstyrre muren.

Real-eventyret til Beckham fikk en dårligst mulig start da han ble belønnet med bånnkarakterer etter møtet med Valencia forrige helg. I går gledet han seg over en en assist da Figo scoret Reals eneste mål i tapet.

I serieåpningen neste helg starter serien i Spania. Madrid møter Real Betis og Beckham risikerer benken dersom Quierioz igjen ofrer den engelsk pasningsfoten framfor Makeleles franske muskler.

(Dagbladet.no)

BYTTET UT:</B> David Beckham ble tatt av banen da Real Madrid tapte mot Real Mallorca i går kveld.