Real ønsker seg Gerrard og Adriano

Direktør bekrefter.

(Dagbladet.no): Ingen flere superstjerner og galacticos, bare gode fotballspillere som gir alt for Real Madrid-trøya. Slik ble Real-president Fernando Martin oppfattet da han overtok styringen at gigantklubben i mars.

Det stopper ikke klubben fra å sende ut følere mot to av verdens beste spillere.

Gerrard erstatter Zidane?

I dag navngir Real-direktør Benito Floro to av spillerne klubben ønsker seg til sommeren: Stefen Gerrard (Liverpool og England) og Adriano (Inter og Brasil).

Floro overtok som sportsdirektør etter Arrigo Sacchi i desember. Oppgaven hans var evaluere driften av klubben, fra juniorlag til A-stall, og identifisere nye spillere som er verdige Real.

- Min prioriterte anbefaling er å hente en sterk midtspiss, som Adriano, og en førsteklasses midtbanespiller i tilfelle Zidane forlater oss. Gerrard er en spiller jeg inkluderer i lista. Han er en spiller vi gjerne skulle ha signert de siste sesongene, sier Floro til radiostasjonen Cadena Star.

Ruud-rykter

Overgangsvinduet åpner ikke før til sommeren, men rykter stopper ikke av den grunn. Derfor snakkes det igjen om Ruud van Nistelrooy (29) i Spania.

NYE BEILERE: Real Madrid annonserer i dag at de vil hente Steven Gerrard. De er langt fra de eneste som liker Liverpool-kapteinen, som skrev en langtidskontrakt med de helrøde i fjor sommer. Foto: Scanpix/AP
NYE BEILERE: Real Madrid annonserer i dag at de vil hente Steven Gerrard. De er langt fra de eneste som liker Liverpool-kapteinen, som skrev en langtidskontrakt med de helrøde i fjor sommer. Foto: Scanpix/AP Vis mer

Sportsavisa Marca hevder Manchester United har tatt kontakt med Real Madrid, med tilbud om å få kjøpe den nederlandske spissen.

Det rimer dårlig med United-sjef Alex Fergusons lovprising av van Nistelrooy - som til tider har slitt benken i vår. Sir Alex mener nederlenderen er en komplett spiss.

- Det finnes ingen i England som kan sammenliknes med Ruud. Han har en angripers ultimate mentalitet. Han konsentrerer seg alltid om å være på rett plass. Slik at han får pasningen han regner med, når den kommer, sa Ferguson nylig.

RONALDO-ERSTATTER? Brasilianske Adriano er den andre spilleren Floro ønsker seg.