Real-president lurt på universitet

Slaktet Becks og fans på tape.

(Dagbladet.no): Real Madrid-president Ramon Calderon har allerede hudflettet USA-klare David Beckham én gang.

Det han ikke visste i går var at foredraget hans for studentene på universitetet i Madrid ble tatt opp på bånd. Den mektige fotballpampen vridde ut av seg besk kritikk mot alt og alle i og rundt storklubben.

Beckham fikk stempel som en middels hollywoodskuespiller, som ingen andre klubber i verden ønsker. Spillerne i klubben er late og bortskjemte - de betaler ikke for noe i Madrid.

Spillerne mangler klasse?

- Det er forfengelighet og egoisme, de tror alle de er superstjerner. Dere her har utdannelse og kultur, det er noe de generelt mangler, sa Calderon til studentene.

Heller ikke fansen på Bernabeu er av ypperste klasse, mener presidenten.

- Folk går til stadionet som om de skal på en teaterforestilling. Folk støtter ikke laget, ikke som i Italia eller i England.

Opptakene av Calderon ble seinere på dagen sendt på nasjonal radio i Spania. Til stor ergrelse for resten av Real Madrid-ledelsen.

SJEF OG NY STJERNE: Fernando Gago ble hentet til Real Madrid og Ramon Calderon (t.h) før jul. Har argentineren rukket å bli bortskjemt og gjerrig - som de andre stjernene? Foto. Scanpix/Ap
SJEF OG NY STJERNE: Fernando Gago ble hentet til Real Madrid og Ramon Calderon (t.h) før jul. Har argentineren rukket å bli bortskjemt og gjerrig - som de andre stjernene? Foto. Scanpix/Ap Vis mer

Presidenten angrer

klubbens hjemmeside ble det i går lagt ut en melding om at Real Madrid er skuffet over at Calderons oppgulp ble sendt på lufta i hele Spania.

Innholdet ble ikke kommenert. Det gjorde Calderon selv på Reals egen TV-kanal seinere på kvelden.

- Jeg vil be om unnskyldning tusen ganger til alle jeg har fornærmet. Men jeg vil at folk skal vite at alt jeg har gjort her er for klubbens beste, sier Calderon.

Real-president lurt på universitet
SLAKTET BECKS PÅ NYTT: Hele Real-troppen, ikke bare David Beckham, fikk unngjelde da foredaget til Real-presidenten ble tatt opp på universitetet i Madrid.