INGEN RETUR: Real Madrid-president Florentino Perez avviser at José Mourinho er på vei tilbake til den spanske hovedstaden. Foto: NTB Scanpix
INGEN RETUR: Real Madrid-president Florentino Perez avviser at José Mourinho er på vei tilbake til den spanske hovedstaden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Real-presidenten avviser Mourinho-retur til klubben

- Benitez kan løse problemene.

Ifølge Florentino Pérez er det ikke aktuelt med en retur til Santiago Bernabéu for José Mourinho. Real Madrid-presidenten har likevel «gode minner» fra portugiserens tid i klubben.

Mourinhos dager i Chelsea var over torsdag. Manageren fikk sparken i London-klubben etter en elendig start på sesongen.

Umiddelbart startet ryktene om at han skulle returnere til spansk fotball og ta over for hardt pressede Rafael Benitez i Real Madrid.

I hovedstadsklubben har de ikke vunnet serien siden Mourinho dro, og for øyeblikket ligger de fem poeng bak lederduoen Barcelona og Atlético.

Likevel avviser Perez at Benitez forlater klubben etter kun seks måneder i sjefsstolen.

- Ingen kan forutsi framtiden, men akkurat nå vil han ikke komme til Madrid. Benitez kan løse problemene. Det er den eneste løsningen vi ser, sa Perez til radiokanalen Cadena Ser, ifølge AFP.

- Jeg har veldig gode minner fra Mourinho. Han løftet nivået på laget og tok oss tilbake dit vi hører til, fortsatte han.

Mourinho var på kant med en del av spillerne, så vel som enkelte ledere i Real Madrid da han forlot klubben i 2013.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram