Marcelo mener egen hands burde vært avblåst

Real-profil innrømmer: - Bayern skulle hatt straffe

Real Madrid-forsvarer Marcelo vedgår at Bayern München trolig skulle hatt straffespark i tirsdagens mesterligasemifinale.

INNRØMMER HANDS: Marcelo trodde dommeren skulle blåse straffe da han handset i første omgang på stillingen 1-1. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
INNRØMMER HANDS: Marcelo trodde dommeren skulle blåse straffe da han handset i første omgang på stillingen 1-1. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid sikret seg finaleplass i verdens gjeveste klubbturnering med 2-2 og 4-3-seier sammenlagt. Kanskje kunne imidlertid utfallet vært annerledes dersom Bayern hadde fått straffe på stillingen 1-1.

Rett før pause blokkerte Real Madrid-profilen Marcelo et innlegg fra Bayerns første målscorer Joshua Kimmich. TV-bildene viset at ballen traff venstrebackens hånd.

- Det var en hånd på ballen. Den traff meg i hånden, og jeg tenker at det var straffespark. Jeg ville lyve hvis jeg sa at ballen ikke traff meg, men sånn er fotball, sa Marcelo etter kampen ifølge Reuters.

Real Madrid vant den første semifinalen i Tyskland 2-1, men kunne fort røket ut av turneringen likevel. Bayern hadde store sjanser til å gjøre målet som ville sendt laget videre til finale.

For Bayern-spillerne var det naturligvis surt å ryke ut over to oppgjør hvor de skapte de fleste sjansene. Midtstopper Niklas Süle, som erstattet den skadde Jerome Boateng mener laget skulle hatt to straffer.

- Vi hadde mange sjanser. Etter min mening skulle vi hatt to straffer. Det er veldig irriterende, særlig siden vi var det beste laget i begge oppgjørene. Vi er utrolig skuffet alle sammen, sa Süle til pressen etter kampen.

Bayern-kaptein Thomas Müller er imidlertid klar på at det tyske mesterlaget bare har seg selv å skylde på for at de røk ut.

- Dommeren gjorde en god jobb, vi tapte ikke kampen på grunn av ham. Keylor (Navas journ.anm.) var fantastisk, han reddet Real Madrid ved flere anledninger. Vi må bare sette oss ned og analysere hva vi gjorde galt i disse to kampene, sa Müller til Marca.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer