Real-Ramos skuffet over å bli stemplet som pengegrisk

- Selg meg.

VIL BORT:  Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
VIL BORT: Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stadig flere signaler tyder på at midtstopper Sergio Ramos er på vei bort fra Real Madrid. Både radiostasjonen Cope og storavisa AS melder at 29-åringen har hatt et møte med klubbdirektør José Angel Sanchez.

Beskjeden til Sanchez var klar: Lytt til tilbudene dere får på meg.

Ramos har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Men han skal være misfornøyd med at han ikke er tilbudt forlengelse med fyrstelig gasje.

88 millioner kroner Møtet mellom Ramos og Sanchez fant sted på klubbens treningsanlegg Valdebebas, rapporterer spanske medier. Midtstopperen hadde med seg broren og agenten René Ramos. Den mektige klubbdirektøren Florentino Pérez var ikke til stede på møtet.

Ramos føler angivelig at han fortjener ei årslønn på ti millioner euro, eller nærmere 88 millioner kroner. Klubben skal være villig til å strekke seg til 7,5 millioner euro, eller rundt 65 millioner kroner.

Ramos er skuffet over opplysningene som har lekket ut fra forhandlingene - og at han blir framstilt som en pengegrisk fyr.

Kjølig Marca skriver at forholdet mellom Ramos og klubbpresident Pérez er kjølig. Og havner du først i unåde hos mektige Pérez, er veien til utgangsdøra kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer