VIL BORT:  Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
VIL BORT: Sergio Ramos. Foto: NTB ScanpixVis mer

Real-Ramos skuffet over å bli stemplet som pengegrisk

- Selg meg.

(Dagbladet): Stadig flere signaler tyder på at midtstopper Sergio Ramos er på vei bort fra Real Madrid. Både radiostasjonen Cope og storavisa AS melder at 29-åringen har hatt et møte med klubbdirektør José Angel Sanchez.

Beskjeden til Sanchez var klar: Lytt til tilbudene dere får på meg.

Ramos har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Men han skal være misfornøyd med at han ikke er tilbudt forlengelse med fyrstelig gasje.

88 millioner kroner Møtet mellom Ramos og Sanchez fant sted på klubbens treningsanlegg Valdebebas, rapporterer spanske medier. Midtstopperen hadde med seg broren og agenten René Ramos. Den mektige klubbdirektøren Florentino Pérez var ikke til stede på møtet.

Ramos føler angivelig at han fortjener ei årslønn på ti millioner euro, eller nærmere 88 millioner kroner. Klubben skal være villig til å strekke seg til 7,5 millioner euro, eller rundt 65 millioner kroner.

Ramos er skuffet over opplysningene som har lekket ut fra forhandlingene - og at han blir framstilt som en pengegrisk fyr.

Kjølig Marca skriver at forholdet mellom Ramos og klubbpresident Pérez er kjølig. Og havner du først i unåde hos mektige Pérez, er veien til utgangsdøra kort.

Ramos kom fra Sevilla til Real Madrid i 2005.

Det heter seg at spilleren har en utkjøpsklausul på 200 millioner euro, eller 1,7 milliarder kroner. Manchester United er angivelig interessert i å betale 30 millioner euro - 262 millioner kroner.

Som en del av handelen går keeper David De Gea fra United til Real.