Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real-sjef tror England-vraking ødela Beckham

Ble knust psykisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Først mistet David Beckham plassen på det engelske landslaget. Så ble han vraket i Real Madrid.

Real-trener Fabio Capello mener det siste skyldes det første.

- Han har hatt en dårlig periode etter at han ikke fikk være med på landslaget. Det førte til psykologiske problemer, sier Capello til Sky Sports-programmet «Revista De La Liga».

Den tidligere Juventus-treneren er opimist på vegne av 31-åringen, og mener innhoppet i Champions League sist lover godt for Beckhams form.

- Han spilte veldig bra og ser ut til å bli mer den Beckham vi engang kjente. Jeg tror den tøffeste prøven han har gått gjennom var å si fra seg kapteinsbindet på England, sier Real-treneren.

Capello skryter av Becks\' arbeidsmoral, både på trening og i kamp. Men mye tyder på at superstjernen egentlig ikke passer inn i italienerens spillestil.

På spørsmål om hvor Beckham passer best, svarer han tvilende.

- Vel, kanskje på høyresida av midtbanen. Han er best på vingen. Men han er ikke en ving, han er mer en kantspiller på midten.

SNART DEN GODE, GAMLE: Trener Fabio Capello mener David Beckham fikk formsvikt av England-vrakingen, men ser tegn til at 31-åringen er på vei tilbake. Foto: Scanpix/Ap
SNART DEN GODE, GAMLE: Trener Fabio Capello mener David Beckham fikk formsvikt av England-vrakingen, men ser tegn til at 31-åringen er på vei tilbake. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Beckham har fortsatt ikke undertegnet toårskontrakten han er tilbudt på Bernabeu. Beckham kan gå gratis ved slutten av sesongen dersom han ikke skriver ny avtale.

image: Real-sjef tror England-vraking ødela Beckham
RESERVE: David Beckhams opptrednere for Real i høst har stort sett kommet fra benken.
Hele Norges coronakart