Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real-sjefen avviser Ronaldo-tomrom

Real Madrid-trener Julen Lopetegui insisterer på at det ikke blir problematisk å fylle tomrommet etter Cristiano Ronaldo.

INGEN RONALDO-SAVN: For Julen Lopetegui. Han tenker mer på spillerne som er tilgjengelige i Real Madrid. Foto: NTB Scanpix
INGEN RONALDO-SAVN: For Julen Lopetegui. Han tenker mer på spillerne som er tilgjengelige i Real Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Profilerte Ronaldo forlot den spanske hovedstadsklubben til fordel for Juventus i sommer. Dermed ga Real Madrid slipp på en av sine aller fremste målscorere de siste sesongene.

Trener Lopetegui tror han har spillere i troppen som kan levere scoringene klubbens tidligere superstjerne har stått for.

Søndag fikk han se laget sitt slå Girona 4-1 i La Liga. Etter å havnet under tidlig i kampen, snudde Real-stjernene oppgjøret med scoringer av Karim Benzema (2), Sergio Ramos og Gareth Bale.

– Vi var rolige, klare og hadde mye rom å spille på. Når vi klarer å opptre slik, begynner det å rulle for dette laget, ting fungerer og målene begynner å renne inn, sa Lopetegui om snuoperasjonen.

Han er trygg på at laget har nok målscorere i seg.

– Denne gangen var det Gareth, Karim og Sergio, men vi bryr oss ikke om hvem som gjør dem (målene), så lenge de kommer, sa Lopetegui.

Real Madrid har ennå ikke sikret seg noen direkte erstatter for Ronaldo. Portugiseren scoret 450 mål på 438 kamper for Real Madrid.

(NTB)

Hele Norges coronakart