SCORER PÅ BESTILLING: Lionel Messi scorer som han vil for tida. Tirsdag rev han Arsenal i fillebiter med fire mål. Foto: REUTERS
SCORER PÅ BESTILLING: Lionel Messi scorer som han vil for tida. Tirsdag rev han Arsenal i fillebiter med fire mål. Foto: REUTERSVis mer

Real-sjefen tror ikke på nytt Messi-show

Lar seg ikke skremme.

|||(Dagbladet): Lionel Messi tryllet seg inn i enda flere fotballhjerter tirsdag kveld, da han scoret fire mål mot Arsenal i Champions League-kvartfinalen og sendte Barcelona videre.

Omtrent helt på egenhånd.

Real Madrid-trener Manuel Pellegrini tror ikke Messi klarer å kopiere denne bragden lørdag kveld, når de spanske gigantene barker sammen i El Clasico.

- Kampen vil ikke være avhengig av hva Messi gjør, sier Pellegrini ifølge Associated Press.

- Frykter ingenDe to gullkandidatene har begge 77 poeng, og Real Madrid er avhengig av seier for å ta overtaket i kampen om tittelen. Innbyrdes oppgjør teller nemlig foran målforskjellen i Spania, dersom lagene har like mange poeng.

Takket være en Zlatan Ibrahimovic-scoring vant Barcelona førsteoppgjøret 1-0, og katalanerne vil med en ny seier ta et stort steg mot nok et seriemesterskap. Real Madrid - som er slått ut av Champions League - vil derimot selge seg dyrt.

- Jeg ser på Barcelona som et bra lag, men jeg har aldri fryktet noen. Uavgjort vil alltid være dårlig for laget mitt. Vi har aldri spekulert i et resultat tidligere, og vil i hvert fall ikke gjøre det på hjemmebane, sier Pellegrini.

Barcelona kan derimot gjøre det, selv om det ikke akkurat ligger i deres natur å legge seg bakpå og gå for uavgjort.

Bare seire mot Real- Vi skal vise at vi er kapable til å vinne serien igjen og at vi vil være verdige vinnere, sier Barca-trener Pep Guardiola ifølge nyhetsbyrået AP.

Han har tre seire mot hovedstadslaget som trener, og forrige gang han var på Santiago Bernabeu dro han derfra med en 6-2-seier.

Nå må han klare seg uten skadde Zlatan Ibrahimovic og Eric Abidal, mens Gerard Pique er tilbake.

Heller ikke Real Madrid har med alle sine beste, tidligere i dag ble det klart at Kaká mister kampen på grunn av en strekk i låret.

MÅ VINNE: Manuel Pellegrinis Real Madrid bør vinne lørdag kveld, for at ikke Barcelona skal få et forsprang som kan bli for vanskelig å ta igjen. Foto: AFP
MÅ VINNE: Manuel Pellegrinis Real Madrid bør vinne lørdag kveld, for at ikke Barcelona skal få et forsprang som kan bli for vanskelig å ta igjen. Foto: AFP Vis mer