Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real skjebnekamp

Madrids superstjerner må vinne. Direkte kl. 20.45: Champions League

(Dagbladet.no): Real Madrid har flere superstjerner i stallen enn noen annen klubb. De har også suverent flest titler i E-cupen, ni for å være nøyaktig.

Likevel sliter giganten i årets Champions League. Bare seier er godt nok mot Roma på bortebane i kveld, så sant ikke Dynamo Kiev slår Bayer Leverkusen. Da holder det med uavgjort.

- Sesongens viktigste kamp

- Dette er sesongens viktigste kamp, sier Roberto Carlos ifølge FoxSports.

For UEFA-cupspill er neppe et godt nok plaster på såret for kravstore spanjoler. Noe denne uttalelsen vitner om:

- Vi prøver alltid å spille spektakulær fotball, men denne gangen er det bare seier som teller, sier brassen.

Baros tilbake

Også John Arne Riise skal opp til eksamen i kveld. Liverpool må slå Olympiakos på hjemmebane for å gå videre i Champions League.

- Vi har snakket om denne kampen siden vi tapte mot Monaco, og alle vet hvor viktig den er for klubben og for oss alle som enkeltspillere, sier Steven Gerrard til SkySports.

Men seier i seg selv er ingen garanti, i alle fall ikke om Monaco gjør jobben mot Deportivo. Grekerne slo Liverpool 1-0 på hjemmebane. Det betyr at engelskmennene må klare minimum 2-1, ellers går Olympiakos videre på flere scorte mål

NB! Milan Baros er klar igjen etter skade.

OPP TIL EKSAMEN:</B> Real Madrids Roberto Carlos (t.h) kliner til i duellen med Santiago Solari under gårsdagens trening i Roma. I kveld er det eksamen for superstjernene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media