Real smell

Real Madrid vant avslutningsstatistikken hele 22-6, men det holdt ikke til mer enn ett poeng hjemme mot Lokomotiv Moskva. Dermed ligger fjorårsvinnerne sist i gruppa!

Med hele stjernegalleriet på banen fra start, var det ingen som tvilte på at «verdens beste klubblag» skulle rote bort poeng mot Lokomotiv, som var tippet som gruppens bunnlag.

Og overbevisningen ble ikke mindre da Raul scoret kampens første mål etter 25 minutters spill.

Men Lokomotiv kom tilbake med scoringer i det 47. og 74. minutt, og sendte sjokkbølger gjennom hjemmepublikumet. Heldigvis for Real utlignet Raul med sitt andre for dagen like etterpå, og lagene delte dermed poengene.

Russernes keeper, Sergei Ovchinnikov, spilte for øvrig en kjempekamp.

Milan vant sin vanskelige bortekamp mot Dortmund med en scoring av Inzaghi tidlig i andreomgang. Italienerne har nå seks poeng og Dortmund fire, mens Real og Lokomotiv står med ett poeng hver.

Kampen mellom Newcastle og Barcelona på Nou Camp ble spilt i dag, fordi gårsdagens kamp ble stanset av regn. Hjemmelaget tok en fortjent 3-1-seier etter scoringer av Motta, Kluivert og Dani.

Seieren var Barcelonas 10. seier på rad i Champions League. Det har bare ett lag klart tidligere: AC Milan i cupens første sesong 92/93.

Dermed topper Barca gruppa sammen med Inter. Begge har full pott på to kamper, mens Newcastle og Leverkusen står uten poeng.

I Manchester Uniteds gruppe banket Juventus «Liverpool-dødaren» Basel hele 4-0, og ligger på andreplass med fire poeng. United topper med seks, Deportio har ett, mens Basel har tapt begge sine kamper.

(Dagbladet.no)

SNUBLET: Ronaldo og Real Madrid ble nektet seier av Lokomotiv Moskva og Oleg Pashinin.