Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real snuoperasjon

Monaco ledet 1-0 til pause, men Real Madrid kom voldsomt tilbake og vant 4-2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Direkteoverføringene:

 • Real Madrid-Monaco 4-2
 • Chelsea-Arsenal 1-1 Real fikk nok en gang svi for dårlig forsvarsspill like før pause, da Monacos stopper Sebastien Squillaci fikk ballen i beina etter en dødball.

  Dermed gikk Real til pause med 0-1 og et enda større press enn etter to strake tap. Både lørdagens seriekamp mot Atletico Bilbao og cupfinalen mot Real Zaragoza sist onsdag endte med nederlag for «Los Galacticos».

  Hva trener Carlos Quiroz sa til stjernegalleriet sitt i garderoben skulle vi gjerne visst. For selv om det tok 20 minutter av andre omgang før Helguera utliknet med ryggen eller armen etter corner fra Beckham.

  Men så tok det av: Kvarteret seinere sto det 4-1 til hjemmelaget. Først scoret Zinedine Zidane - som kanskje var i offside. Luis Figo nikket inn returen etter at Flavio Roma reddet straffesparket hans. Og Ronaldo scoret etter pasning fra Zidane.

  Etter en slik helomvending var det raus applaus fra hjemmepublikum på Santiago Bernabeu da den utlånte Real-spilleren Dernando Morientes reduserte med en heading.

  Men Reals form i det defensive spillet om dagen er lite å klappe for, så kvartfinalen er slett ikke avgjort før returoppgjøret i Monaco er spilt tirsdag 6. april.

  Uavgjort i London


  På Stamford Bridge tok Chelsea ledelsen i det 53. minutt i et ikke alt for sjanserikt lokaloppgjør.

  Islendingen Eidur Gudjohnsen presset Arsenal-keeper Jens Lehmann som var på ryddeaksjon utenfor 16-meteren. Tyskerens avklaring gikk rett i beina til Chelsea-spissen, som fikk sette ballen i åpent mål.

  I minuttene etter scoringen hadde Chelsea et voldsomt press på naboene sine, men i det 59. minutt kontret Arsenal. Ashley Cole la inn fra venstre, og Robert Pirès steg opp mellom Chelsea-stopperne og headet i nærmeste hjørne.

  Dermed er det fortsatt helt åpent hvem som blir London og Englands representant i semifinalen i sesongens Champions League. 6. april spilles returmøtet på Highbury.

KNALLHARDT:</B> Chelseas islending Eidur Gudjohnsen (t.v.) stopper Arsenals brasilianer Edu.
SJOKKMÅL: Sebastien Squillaci ga Monaco ledelsen.
RETUR: Luis Figo rettet opp straffemissen da han nikket inn returen Flavio Roma ga. Stopper Julien Rodriguez kan heller ikke stoppe portugiseren.
<B>GREPA TAK: Monaco s Edouard Cisse (t.h.) tar hånd om Real Madrids Zinedine Zidane.
1-0: Eidur Gudjohnsen feirer med Damien Duff etter å ha gitt Chelsea ledelsen.
1-1: Franske Robert Pirès feirer sin utlikning for Arsenal sammen med landsmannen Thierry Henry.
REAL I FARE:</B> Sebastien Squillaci (t.h.) ga gjestene Monaco ledelsen like før pause mot Ronaldo og Real Madrid.
SLAGET OM LONDON: Chelseas Claude Makelele (t.v.) og Arsenals Thierry Henry i løpsduell tidlig i første omgang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!