Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Liga

Real Sociedad vant uten Ødegaard

For første gang denne sesongen måtte Real Sociedad greie seg uten Martin Ødegaard, som er ute med skade. Det ga 2-1-seier over Granada i rundens toppkamp.

HENGER MED I TOPPEN: Real Sociedad tok tre nye viktige poeng søndag. Denne gang uten Martin Ødegaard, som er ute med skade. Foto: NTB/Scanpix
HENGER MED I TOPPEN: Real Sociedad tok tre nye viktige poeng søndag. Denne gang uten Martin Ødegaard, som er ute med skade. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Granada ville med seier ha klatret til topps på tabellen, forbi Barcelona og Real Madrid. I stedet tok Real Sociedad med seg alle poengene hjem til San Sebastian, takket være to scoringer av Portu. Han ble matchvinner i det 89. minutt.

Seieren gjør at Real Sociedad er på 3.-plass med like mange poeng som Barcelona og Real Madrid.

Bare to poeng skiller mellom de seks beste på tabellen.

Real Sociedad var det eneste av de seks lagene som vant i helgen. Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid og Sevilla spilte alle uavgjort lørdag (de to siste mot hverandre), mens Granada tapte søndag.

Getafe klatret til 7.-plass med 1-0-seier borte mot Celta søndag, takket være scoring av den innleide Chelsea-spilleren Kenedy.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media