STANGET OG STANGET: Real Madrid og Cristiano Ronaldo klarte ikke å slå Murcia, men trener José Mourinho er sikker på at de klarer det i returkampen. Derfor blir det ingen masseslakt av spillerstallen.Foto: SCANPIX/AP/Daniel Ochoa de Olza
STANGET OG STANGET: Real Madrid og Cristiano Ronaldo klarte ikke å slå Murcia, men trener José Mourinho er sikker på at de klarer det i returkampen. Derfor blir det ingen masseslakt av spillerstallen.Foto: SCANPIX/AP/Daniel Ochoa de OlzaVis mer

Real-spillerne er ikke døde for Mourinho likevel

Tilgis tross 0-0 mot lilleputt.

||| (Dagbladet): - Hvis det som skjedde i fjor skjer igjen, vil jeg stryke de som spiller fra lista mi. De vil være døde for meg, sa José Mourinho før gårsdagens cupkamp mot Murcia fra tredje nivå i Spania.

«Det som skjedde i fjor» var at Real Madrid tapte 0-4 for Alcorcon fra samme divisjon.

Men tross skuffende 0-0 på bortebane er det visst likevel ingen som trenger å frykte for fotballivet på Santiago Bernabeu.

- Dette var ikke noe Alcorcon-sjokk. Vi spilte en skikkelig kamp, og resultatet er bra med tanke på at vi skal spille mot hverandre to ganger, sier José Mourinho, ifølge Guardian.

- Jeg ville tatt det samme resultatet i enhver bortekamp i Champions League. Med innstillingen jeg så hos spillerne i dag, vil vi ikke han noen problemer med å gå videre. Jeg er sikker på at vi vinner returkampen, sier portugiseren.

Real Madrid startet med spillere som Cristiano Ronaldo og Iker Casillas, men hadde ellers mange utskiftninger fra laget som knuste Racing Santander.

Likevel skapte Real mange nok sjanser til å vinne. Karim Benzema, som fikk sjansen fra start, spilte nok en gang en skuffende kamp.

- Det er åpenbart at ikke alle spillerne hadde noen stor kamp, men alle prøvde og det er nok for meg, sier José Mourinho.

Real Madrid har hatt den beste ligastarten på 19 år, og har scoret 16 mål på de siste tre kampene i serien. Kanskje ikke så rart at Mourinho er mindre bekymret.

Returkampene spilles om halvannen uke.