Real spilte uavgjort mot bunnlaget

Ronaldo traff tverrliggeren på overtid.

BARE NESTEN: Her er det Almeria-keeper Diego Alves som stopper Real Madrid og Cristiano Ronaldo. På overtid skjøt Ronaldo i tverrliggeren. Foto: Sergio Torres, AP/Scanpix
BARE NESTEN: Her er det Almeria-keeper Diego Alves som stopper Real Madrid og Cristiano Ronaldo. På overtid skjøt Ronaldo i tverrliggeren. Foto: Sergio Torres, AP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Almeria - Real Madrid 1-1.

Cristiano Ronaldo fikk en drømmeanledning til å redde seieren for Real Madrid borte mot La Liga-bunnlaget Almeria på overtid.

Først fikk Real Madrid frispark drøyt 25 meter fra mål. Ronaldo forsøkte på sitt karakteristiske vis å banke et knallhardt duppskudd over muren. Ballen stoppet i en Almeria-hånd, og portugiseren fikk en ny sjanse bare noen centimeter utenfor feltet.

Denne gangen slapp ballen forbi muren, men dundret i undersiden av tverrliggeren og tilbake i spill. Flere sjanser fikk ikke hovedstadslaget

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter en times spill. José Ulloa banket ballen i hjørnet mens nølende Real Madrid-spillere så ut til å stå og lure på om de hadde pådratt seg straffe i situasjonen like i forkant.

Jose Mourinho gjorde bytter og endret formasjon, og endringene ga resultater. Real Madrid skapte muligheter, og etter 77 minutter satte innbytter Esteban Granero inn utlikningen.

Cristiano Ronaldo ble trolig snytt for et straffespark da han ble lagt i bakken helt nede ved dødlinja. Og på overtid fikk han altså bare et klokkerent treff i undersiden av tverrliggeren.

Uavgjort mot bunnlaget betyr at Real Madrid lå ett poeng bak Barcelona allerede før avspark på Camp Nou der katalanerne har besøk av Malaga, som også sliter på bunnen av tabellen.