Real spilte uavgjort mot bunnlaget

Ronaldo traff tverrliggeren på overtid.

BARE NESTEN: Her er det Almeria-keeper Diego Alves som stopper Real Madrid og Cristiano Ronaldo. På overtid skjøt Ronaldo i tverrliggeren. Foto: Sergio Torres, AP/Scanpix
BARE NESTEN: Her er det Almeria-keeper Diego Alves som stopper Real Madrid og Cristiano Ronaldo. På overtid skjøt Ronaldo i tverrliggeren. Foto: Sergio Torres, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Almeria - Real Madrid 1-1.

Cristiano Ronaldo fikk en drømmeanledning til å redde seieren for Real Madrid borte mot La Liga-bunnlaget Almeria på overtid.

Først fikk Real Madrid frispark drøyt 25 meter fra mål. Ronaldo forsøkte på sitt karakteristiske vis å banke et knallhardt duppskudd over muren. Ballen stoppet i en Almeria-hånd, og portugiseren fikk en ny sjanse bare noen centimeter utenfor feltet.

Denne gangen slapp ballen forbi muren, men dundret i undersiden av tverrliggeren og tilbake i spill. Flere sjanser fikk ikke hovedstadslaget

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter en times spill. José Ulloa banket ballen i hjørnet mens nølende Real Madrid-spillere så ut til å stå og lure på om de hadde pådratt seg straffe i situasjonen like i forkant.

Jose Mourinho gjorde bytter og endret formasjon, og endringene ga resultater. Real Madrid skapte muligheter, og etter 77 minutter satte innbytter Esteban Granero inn utlikningen.

Cristiano Ronaldo ble trolig snytt for et straffespark da han ble lagt i bakken helt nede ved dødlinja. Og på overtid fikk han altså bare et klokkerent treff i undersiden av tverrliggeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer