Real stenger britisk presse ute

David Beckham blir beskyttet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske toppklubben nektet britisk presse adgang til pressekonferansen etter kampen mot Barcelona, som Real tapte, i går kveld. Det skjer etter det massive presset som har vært mot Beckham som følge av den påståtte utroskapen.

En journalist forteller til nyhetsbyrået AFP at det allerede for to uker siden ble bestemt å holde britisk presse vekke. Ikke bare må de holde seg unna pressekonferanser - britiske sportsjournalister får heller ikke møte Real-spillerne i forbindelse med trening.

- Vi har prøvd å forklare Real at vi er sportsjournalister, men Reals måte å takle dette på er å utestenge alle journalistene hvis avisene deres bringer saker om Beckham på andre sider enn sportssidene, sier journalisten, som ønsker å være anonym.

Klubbdirektør Jorge Valdano forsvarer praksisen.

- Her om dagen leste jeg alt som er publisert om våre spillere. Vi er helt forsvarsløse. Ingen regler gjelder, sier Real-sjefen.

Ironisk nok tjener Real selv penger på den påståtte utroskapen. Under søndagens kamp mot Barcelona ble det via to store skjermer på stadion reklamert for et magasin med Sarah Marbeck på forsiden - en av Beckhams påståtte elskerinner.

(NTB-AFP)

BESKYTTES:</B> Britisk presse får ikke snakke med David Beckham etter Reals kamper eller treninger. Her griper dommeren inn i en diskusjon mellom engelskmannen og Barcelonas nederlender Edgar Davids under storkampen i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer