Real-stjerna kan være på vei ut: - Jeg er satt på sidelinja for øyeblikket

Ønsket i England og Tyskland.

OVER OG UT?: Sami Khedira utelukker ikke at han kan skifte beite før overgangsvinduet stenger om ei drøy uke. Her på trening sammen med Sergio Ramos og landsmann Toni Kroos. Foto: EPA/KIKO HUESCA/NTB SCANPIX
OVER OG UT?: Sami Khedira utelukker ikke at han kan skifte beite før overgangsvinduet stenger om ei drøy uke. Her på trening sammen med Sergio Ramos og landsmann Toni Kroos. Foto: EPA/KIKO HUESCA/NTB SCANPIXVis mer

Sami Khedira åpner for å forlate Real Madrid før overgangsvinduet stenger om litt over en uke.

Den tyske midtbanespilleren har ikke fått delta i noen av Reals tre offisielle kamper så langt i sesongen. Han ble holdt utenfor troppen da laget tapte 0-1 for byrival Atlético Madrid i den spanske supercupen fredag.

- Jeg er satt på sidelinjen av Real for øyeblikket. Alt er mulig innen 31. august, sier Khedira om egen framtid til den tyske storavisen Bild.

Ifølge rapportene i Spania ønsker Real Madrid å selge den 27-årige verdensmesteren. En av årsakene skal være at storklubben ikke vil innfri Khediras lønnskrav i en fornyet kontrakt. Tyskerens avtale med hovedstadslaget løper ut neste sommer.

Khedira er blitt koblet til Arsenal, Manchester United og Bayern München den siste tiden.

(NTB)