Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real-stjerne sutrer over Beckham

Det måtte komme. I dag klager Real-stjernen Guti over kjøpet av David Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beckhams ankomst for 287 mill. er bare blitt hyllet blant spillerne i Real. Både Ronaldo og Roberto Carlos har ønsket England-stjernen hjertelig velkommen.

Slik er det ikke med Guti, eller Jose Maria Gutierrez som han egentlig heter. Han er klubbens eget lille moteikon, og er blitt beskrevet som enda mer skrudd enn Beckham.

Lysluggen kan brukes både på midtbane og i angrep, og tror det blir umulig for ham å få A-kamper med engelskmannen på plass.

- Jeg har fått masse tilbakeslag, jeg er en profesjonell spiller som vil spille fotball. Hvis jeg ikke kan gjøre det her, må det bli et annet sted, sier Guti til El Mundo.

26-åringen opplever Reals årlige storkjøp som ytterst frustrerende.

- Alle dører stenges for meg. Jeg var i ferd med å bli en bedre midtbanespiller da Zidane kom. Jeg forbedret meg som spiss da Ronaldo kom. Nå er jeg på landslaget som midtebanespiller og da kommer Beckham, sier han.

Madrid-fødte Guti sier at både Roma- og Milan-klubbene er lag han gjerne kan spille for.

- Uansett hvor jeg havner, vil klubben ikke ha en historie som kan sammenliknes med Madrids, sier han.

Guti kom aldri på treningsbanen etter at Real holdt Beckham-pressekonferansen i går. I Madrid hevdes det at han var for opprørt til å trene.

- Vi vil at Guti skal fortsette. Vi skal snakke med ham sånn at han føler varmen i klubben, sier sportsdirektør Jorge Valdano.

(Dagbladet.no)

FRUSTRERT:</B> Guti var med da Roberto Carlos scoret mot Juventus i Champions League. Etter kjøpet av Beckham vil han bort.