Real-stjernene håper Enerly blir frisk

Raul hilser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Real Madrid-stjernen Raul er på plass i Trøndelag, i morgen spiller Spania-spissen og resten av Real-mannskapet mot Rosenborg.

Raul har fått med seg at Dagfinn Enerly ligger på sykehus med brukket nakke. Ulykken går innpå også Real-spillerne.

- Jeg vil avslutte med at hele Real Madrid-laget håper at det går bra med den spilleren, sier Raúl på pressekonferansen i Trondheim i dag.

I ettermiddag trener Real Madrid på Lerkendal, men det får verken presse eller RBK-treneren overvære. Rosenborg ledet til pause i Madrid, før hjemmelaget snudde til 4-1.

Men Real vil nødig gå på en smell mot trønderne. Real-gutta fryktet is og snø før laget landet i går kveld.

- Vi er glade for at det ikke er så kaldt som forventet. Men uansett er det motstanderen som avgjør hvor tøff kampen blir, sier Raúl.

Raúl sier de gjerne skulle hatt mer hvile mellom kampene, for det blir liten tid til å rette opp eventuelle feil. Samtidig føler han at laget er på rett vei.

Han har full respekt for laget til Per-Mathias Høgmo.

HELE REAL-LAGET BRYR SEG: Sa Raul på dagens pressekonferanse i Trondheim. Foto: Tom E. Østhuus
HELE REAL-LAGET BRYR SEG: Sa Raul på dagens pressekonferanse i Trondheim. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer

- Det står respekt av det Rosenborg har gjort i Champions League. Vi har tapt mot dem før, og de er et vanskelig lag å slå. Vi måtte gi alt for å vinne hjemme, sier Raúl.

Real-trener Vanderlei Luxemburgo tar heller ikke lett på RBK. Han synes Rosenborg er et godt hjemmelag.

 
- De forsvarte seg godt i Madrid, satset på kontringer. Det tror jeg vil skje her også. De vil først og fremst forsvare seg og prøve å skape sjanser på overgangsspill og dødball, sier Luxemburgo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer