Real-stjerner advarer fansen

- Vi vinner ingenting om dere piper oss ut.

(Dagbladet.no): Den brasilianske trioen Ronaldo, Julio Baptista og Roberto Carlos forsøker å få hjelp fra fansen til å stabilisere prestasjonene på hjemmebane, melder Reuters.

- Vi vinner ingenting om laget og fansen møtes der ute i en anspent atmosfære. Pipingen må ta slutt. Hvis ikke, kommer vi ingen vei, sa Baptista etter 1-1-kampen mot Osasuna i går.

En foreløpig tredjeplass i La Liga er ikke godt nok for det kravstore Madrid-publikumet, som belønner sine «Galacticos» med pipekonserter på Santiago Bernabeu.

- Vi klarte aldri å slappe av når vi hadde ballen i beina, for fansen ville ha oss til å spille så raskt. Men vi må være mer tålmodige, sier Carlos til klubbens hjemmeside.

For to uker siden vant Real 1-0 hjemme mot Getafe, men fansens piping skal ha medvirket til at Vanderlei Luxemburgo måtte gå av som trener.

Da var det Ronaldo som følte han måtte gi beskjed. Han sa å spille på Bernabeu var som å spille på bortebane.

De brasilianske spillerne får ingen direkte støtte fra sin midlertidige trener, Juan Ramon Lopez Caro.

- Fansen kan gjøre hva de vil, og deres syn må alltid respekteres. Vi må være profesjonelle og forstå at vi alle har et stort ansvar for å jobbe for Real Madrid, sa han på pressekonferansen etter sin første kamp som ansvarlig på Santiago Bernabeu.

- KUTT UT PIPINGA! Julio Baptista ber hjemmefansen på Santiago Bernabeu om å slutte å pipe på Real Madrid. Foto: Reuters/Scanpix
- KUTT UT PIPINGA! Julio Baptista ber hjemmefansen på Santiago Bernabeu om å slutte å pipe på Real Madrid. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

• Si din mening: Oppnår supportere noe ved å pipe på sitt eget lag?