Real-stjerner ute mot RBK

Beckham tvilsom. Zidane, Ronaldo og flere andre er uaktuelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid kommer til å mangle flere av sine største stjerner når de ankommer Lerkendal neste uke.

Onsdagens serietap mot Deportivo La Corua kostet ikke bare Real Madrid tre poeng. For formspilleren David Beckham måtte gi seg i andreomgang, og Vanderlei Luxemburgos skadeliste blir stadig lenger.

Beckham, som var banens dominerende spiller da Real Madrid senket Rosenborg med 4-1, har vært plaget av ryggsmerter den siste uken, og nå kan den engelske stjernen miste oppgjøret på Lerkendal førstkommende tirsdag.

Zidane ute

Det er ikke den eneste stjernen som sliter hos Real Madrid. Både Zinedine Zidane, Ronaldo, Julio Baptista og Michel Salgado er skadet. Real Madrid må mest sannsynlig klare seg uten alle de fire i bortemøtet med Rosenborg.

Zidane sliter med en lårskade og er definitivt ute til oppgjøret i Trondheim. Dit kommer heller ikke Ronaldo og Baptista. Brasilianerne sliter med kneskader, og begge er ute i minimum et par uker til.

Forsvarsspilleren Salgado har en strekk, men han kan bli klar til mesterligaoppgjøret.

Og skadetrøbbelet viser seg også ute på banen. Onsdag kveld tapte Real Madrid 1-3 borte mot Deportivo La Corua, og det er nå 14 år siden Real Madrid vant på Riazor stadion.

USIKKER: David Beckham. Foto: REUTERS
USIKKER: David Beckham. Foto: REUTERS Vis mer

Sjetteplass

Vertene tok ledelsen etter 35 minutter ved Julian de Guzman. På overtid i førsteomgang doblet forsvarsspiller Delgado Juanma ledelsen, før Juanma satte inn sitt andre for kvelden da han nikket inn en corner i det 84. minutt.

Real Madrid-kaptein Raul banket inn en vakker redusering på helvolley fra rundt 20 meter to minutter senere, men det ble med det ene trøstemålet for stjernene fra hovedstaden.

Real Madrid har falt ned til sjetteplass i den spanske serien, men har kun tre poeng opp til Osasuna som overraskende topper den spanske serien. Men ligalederen har en kamp mer spilt enn blant andre Real Madrid.

(ANB)

SKADET: Zinedine Zidane.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer