FRANSK FEIRING: 1-1 i Madrid sendte Lyon-spillerne videre til kvartfinalen i Champions League. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza
FRANSK FEIRING: 1-1 i Madrid sendte Lyon-spillerne videre til kvartfinalen i Champions League. Foto: AP/Daniel Ochoa de OlzaVis mer

Real-trener ber fansen om unnskyldning

Frykter jobben ryker etter Champions League-fiasko.

|||

Manuel Pellegrini frykter for trenerjobben i Real Madrid etter mesterligaexiten mot Lyon.

- Den første som har ansvaret er treneren. Min framtid avgjøres av styret. Det eneste jeg kan gjøre er å fortsette å jobbe slik jeg har gjort, sier Pellegrini.

Real Madrid brukte to milliarder kroner foran sesongen. Målet var ligagull og seier i mesterligaen på hjemmebane, for finalen spilles nemlig på Santiago Bernabeu 22. mai.

VILLE TIL FINALEN: Chilenske Manuel Pellegrini kom fra Villarreal før sesongen. Han vet at exiten i går kan få følger for trenerjobben i Real Madrid. Foto: EPA/Alberto Martin
VILLE TIL FINALEN: Chilenske Manuel Pellegrini kom fra Villarreal før sesongen. Han vet at exiten i går kan få følger for trenerjobben i Real Madrid. Foto: EPA/Alberto Martin Vis mer

Hovedstadslaget henger med i La Liga, men for sjette året på rad feilet Real Madrid med å ta seg til kvartfinalen i den gjeveste E-cupen.

Sist sommer ble stjerner som Kaká og Cristiano Ronaldo hentet til Bernabeu, men heller ikke det har løftet de hvitkledde.

- Ambisjonen var å ta seg til finalen, så det smerter å bli utslått. Dette nederlaget er tungt å svelge, men vi må heve hodet, se framover og arbeide videre for å vinne ligaen, sier Pellegrini.

UTSLÅTT: Real Madrids Cristiano Ronaldo må konsentrere seg om La Liga framover. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza
UTSLÅTT: Real Madrids Cristiano Ronaldo må konsentrere seg om La Liga framover. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

Keeper Iker Casillas var langt nede etter at Miralem Pjanic mål et kvarter før slutt sendte spanjolene ut.

- Vi er alle irriterte og sinte. Jeg ber fansen om unnskyldning for dette tapet, som kom i en turnering der vi hadde store forventninger. Vi må alle ta ansvar for det som har skjedd, sier Casillas.

(NTB-AFP)