Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real vant Madrid-derbyet

Slo Atletico Madrid 2-0.

Real Madrid beviste at de er best i byen, og at de mener alvor i tittelkampen da de vant 2-0 borte mot Atletico Madrid søndag.

De hvitkledde gjorde kort prosess mot lillebror Atletico. 33 sekunder var spilt da fansens yndling Raul sendte Real i ledelsen. Robinho spilte legenden gjennom, og Raul gjorde ingen feil foran mål.

Rask, men ikke raskest

Men Raul ble utrolig nok ikke den raskeste målscoreren i helgens runde. Valladolids Joseba Llorente trengte bare sju sekunder på å finne nettmaskene mot Espanyol.

Atletico la seg ikke bakpå etter den tidlige kalddusjen. De rødkledde produserte sjanser i fleng, men klarte ikke å overliste Iker Casillas i Reals mål.

Mens Atletico-spissene slet mot Casillas, viste Ruud van Nistelrooy at han fortsatt innehar målteften som gjør ham til en av verdens giftigste spisser.

Nederlenderen slo til på volley etter en corner og sørget for 2-0 like før pausen.

- Vi er hakket foran rivalene

HOPPENDE GLADE: Fabio Cannavaro (på ryggen), Iker Casillas (t.v.) og Raul jubler etter seieren over byrival Atletico Madrid. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/SCANPIX
HOPPENDE GLADE: Fabio Cannavaro (på ryggen), Iker Casillas (t.v.) og Raul jubler etter seieren over byrival Atletico Madrid. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Van Nistelrooy er nummer to på toppscorerlisten i Spania med 12 mål, ett mindre enn Diego Milito (Real Zaragoza) og Luis Fabiano (Sevilla) som leder.

Etter hvilen presset Atletico på for å redusere, men verken Diego Forlan eller Sergio Agüero klarte å overliste Casillas. Dermed vant Real Madrid kampen 2-0. Ikke siden 1999 har de tapt mot Atletico.

- Det jeg er fornøyd med er at vi jobber like hardt som de andre lagene. Med de kvalitetene vi innehar, betyr det at vi er hakket foran rivalene, sa Reals trener Bernd Schuster.

Fjorårets seriemester har 50 poeng etter 20 kamper, og leder serien på imponerende vis. Atletico ligger som nummer fire, hele 13 poeng bak storebror Real.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media