Real vil ha Owen

- Owen kan bli en av verdens beste fotballspillere, og de beste spillerne må spille for Real Madrid, sier Real-president Florentine Perez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske fotballgiganten har allerede betalt rekordsummer for franske Zinedine Zidane og portugisiske Luis Figo. Nå vurderer Madrid-klubben å finne fram nye pengebunker for å sikre seg Michael Owen.

Owen skrev under en fireårskontrakt med Liverpool sist sesong, men det ser ikke ut til å skremme Real Madrid.

- Owen kan bli en av verdens beste fotballspillere, og de beste spillerne må spille for Real Madrid, sier Real-president, Florentine Perez, til News Of The World.

Han mener Owen er én av to engelske spillere som fortjener plass på øverste hylle.

- I England er det to store spillere - Owen og Beckham. Men Beckham spiller i samme posisjon som Luis Figo.

Ifølge Perez er det ikke bare sportslige hensyn som legges til grunn når Real Madrid vurderer nye spillere. Real ønsker å vinne nye fotballfans verden over ved å ha ulike nasjonaliteter i laget.

- Vi tar hensyn til geografiske vurderinger. Med signeringen av Zidane ble mange franskmenn og arabere Real Madrid-fans. Nå vil jeg hente en engelsk stjerne. Strategien vår er å kjøpe én av verdens beste spillere hvert år, sier Perez.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.