Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reals tunge uke fortsatte med keepertabbe og hjemmetap

Barcelona kan gjøre plass i premieskapet.

HELBOM: Iker Casillas fortviler etter at han skjøt hull i lufta og lot Real Zaragoza ta ledelsen.Foto: SCANPIX/AFP/DOMINIQUE FAGET
HELBOM: Iker Casillas fortviler etter at han skjøt hull i lufta og lot Real Zaragoza ta ledelsen.Foto: SCANPIX/AFP/DOMINIQUE FAGET Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid - Real Zaragoza 2-3.

Real Madrid tapte for Barcelona i hjemmekampen i semifinalen i Champions League denne uka, og siden det har det meste handlet om ordkrigen mellom de to klubbene.

I dag ble det imidlertid spilt fotball i Spania igjen, uten at det ga Real noe særlig løft.

For uten Xabi Alonso og Cristiano Ronaldo gikk de hvite på et surt tap hjemme for Real Zaragoza, og Barcelona ser enda mer ut som ligamesteren allerede.

Casillas-krise
Bortelaget tok ledelsen etter en stygg tabbe av Iker Casillas.

Målvakten bommet på ballen han skulle måke vekk utenfor sekstenmeteren, Uche serverte Lafita, og 0-1.

0-2 kom fra straffemerket.

Ricardo Carvalho satte inn en klønete takling på Lafita, og Gabi var iskald da han doblet ledelsen.

Store sjanser
Real Madrid slo tilbake ved Sergio Ramos med en halvtime igjen, men da Real Zaragoza og Lafita kontret inn 3-1 et knapt kvarter senere, hjalp selv ikke enda en scoring ved Karim Benzema på tampen.

I stedet måtte Real avslutte kampen med ti mann (igjen) da Ricardo Carvalho pådro seg sitt andre gule kort, og Kaká misbrukte den siste store sjansen på overtid.

Dermed kan Barcelona øke ledelsen i La Liga til elleve poeng med fire kamper igjen å spille, dersom de vinner sitt oppgjør mot Vadim Demidovs Real Sociedad senere i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media