Rebecca på norske tv-skjermer

Rebecca Loos (26) er blitt søkkrik etter sitt påståtte forhold til verdens største fotballstjerne. Nå har TV3 kjøpt intervjuet «I seng med Beckham».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er tre uker siden den nederlandske diplomatdatteren Rebecca Loos for første gang sto fram med sin David Beckham-historie i den britiske tabloidavisa News of the World.

Ifølge 26-åringen delte hun og fotballikonet hotellseng ved flere anledninger i fjor høst, mens Beckhams kone Victoria befant seg i ekteparets hjem i England.

Søkkrik

Rebecca Loos, som ble ansatt som Beckhams assistent da han flyttet til Madrid i fjor, har allerede rukket å bli mangemillionær etter påstandene.

Britisk sladrepresse fråtser i det de kaller den største tabloidavsløringen i moderne tid, og skriver side opp og side ned om det angivelige trekantdramet mellom Rebecca Loos, David Beckham, og kona Victoria «Posh» Beckham.

Et foreløpig høydepunkt for de sladdersyke var et tv-intervju med Rebecca Loos på den britiske tv-stasjonen Sky One.

Beckham-ekteparet har hele tiden avvist påstandene fra Loos, og prøvde helt fram til sendestart å hindre intervjuet i å bli sendt. Til ingen nytte. Forrige torsdag satt millioner av briter klistret til fjernsynsskjermen for å få med seg Loos' historie.

På norske skjermer

Nå skal også norske tv-seere få ta del i utroskapsfarsen. TV3 har kjøpt inn Loos-intervjuet, som sendes på torsdag klokka 22.30.

I løpet av den timelange tv-seansen legger Loos i detalj ut om det angivelige forholdet, og om hvilken «fantastisk elsker» Beckham var. Loos hevder også å sitte på beviser på at forholdet virkelig eksisterte. Hun skal ha tatt vare på intime tekstmeldinger fra Beckham, og sier hun vet litt av hvert om kroppen hans.

- Jeg vet noe om David Beckham som jeg tror bare kvinner som har vært til sengs med ham vet. Det er jeg forberedt på å måtte fortelle dersom saken ender i retten, men jeg vil ikke si noe om det på tv.

Loos-intervjuet avsluttes med en uttalelse fra Beckham-familien, der de kaller Rebecca Loos' påstander for absurde og ufunderte. Les også:

EKS-ASSISTENT: Rebecca Loos er vokst opp i Spania, og ble Beckhams personlige assistent like etter hans overgang til Real Madrid i fjor. Ifølge Loos innledet de et forhold etter kort tid. For hver dag som går ruller historien om Loos og Beckham videre, og britiske medier blar opp store beløp for nye detaljer.
NEKTER: På tre søndager har like mange kvinner stått fram og fortalt om sine angivelige forhold til David Beckham. Fotballstjerna avfeier påstandene. I det siste har han og kona Victoria vist seg hyppig og smilende fram for fotografene, som her på vei ut av en fasjonabel London-rastaurant forrige mandag.
«SMS-BEVIS»: Loos hevder å sitte på avslørende tekstmeldinger fra Beckham. Her viser hun fram deler av «bevismaterialet» under det mye omtalte tv-intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer