Rebrov vil ta Carews plass

Sergej Rebrov vil gjerne ta plassen John Carew skulle hatt i Fulham-angrepet. Også Dwight Yorke skal være aktuell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Carew fikk ingen overgang til Fulham etter at Valencia ikke ville senke prisen, da engelskmennene hevdet at nordmannen ikke besto den medisinske testen.

Nå har Mohamed Al-Fayeds klubb åtte millioner pund (cirka 100 millioner kroner) å bruke. De sitter veldig løst, med et lag som ikke har scoret mål i seks av de åtte siste kampene.

Om ikke Tottenham-spiss Sergej Rebrov blir Carews erstatter i Fulham, er det ikke fordi ukraineren ikke har lyst.

Han hevder at Fulham-sjef Jean Tigana er lysten på et kjøp, selv om den lille ukraineren er en helt annen spillertype enn Carew.

- Da jeg sluttet å spille fast i Tottenham, ble Tigana interessert i meg. Jeg tror Tigana kan bygge et sterkt lag. Jeg vil gjerne spille under ham, sier ukraineren til The Sun.

Ifølge Daily Telegraph er ikke Spurs-angriperen den eneste aktuelle. Dwight Yorke skal ha fått fritt leide ut av Manchester United, og er tilgjengelig for 90 mill. kroner.

Fulham har kjøpt stort siden opprykket til Premier League, men har tidligere fått avslag på framstøt overfor både Andy Cole (til Blackburn), Jan Koller (Dortmund), Arsenals Kanu og Frederik Kanoute (West Ham).

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer