Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Red Bulls-trener knivstukket og drept på åpen gate

I Manhattan.

KNIVSTUKKET: Her, på Union Square i Manhattan, ble New York Red Bulls-trener Michael Jones knivstukket og drept søndag morgen. Foto:  Spencer Platt/Getty Images/AFP
KNIVSTUKKET: Her, på Union Square i Manhattan, ble New York Red Bulls-trener Michael Jones knivstukket og drept søndag morgen. Foto: Spencer Platt/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): MLS-laget New York Red Bulls ble i helgen rammet av en tragedie.

Den britiske ungdomstreneren Michael Jones (25) var på Union Square i Manhattan da han ble knivstukket søndag morgen. Han døde ved ankomsten til Bellevue sykehus kort tid etter. Han ble stukket både i brystet og i ryggen.

- Han var en fantastisk person, en fantastisk trener som elsket fotball og var en god venn for mange av oss. Dette er en utrolig trist dag for fotballsamfunnet og vi vil gjøre vårt ytterste i å hjelpe politiet i etterforskningen. Våre tanker og bønner er med Michaels familie, skriver klubben i en pressemelding.

Jan Gunnar Solli, Thierry Henry og Tim Cahill er noen av profilene i New York Red Bulls.

TRAGEDIE: Jones var trener i New York Red Bulls der blant annet Jan Gunnar Solli og Thierry Henry spiller. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP
TRAGEDIE: Jones var trener i New York Red Bulls der blant annet Jan Gunnar Solli og Thierry Henry spiller. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP Vis mer

Ifølge New York Daily News tror politiet at den siktede fløy til Mexico tidlig tirsdag morgen. Avisen skriver at den mistenkte trolig forvekslet Jones med en mann han hadde vært i en krangel med på en bar på Union Square.

Faren til Jones, Perry Jones, håper den mistenkte vil bli tatt, selv om han nå skal være i Mexico. Mexico kan utlevere fanger til USA så lenge det er til en stat som ikke praktiserer dødsstraff, og New York praktiserer ikke det.

- Alt vi vil er at noen blir arrestert. Nå vil vi bare få Mike hjem så fort som mulig og gjøre oss ferdig med det som har skjedd i Amerika, sier Perry Jones som bor i England, til New York Daily News.