Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Red Sox brøt forbannelsen

Vant World Series for første gang på 86 år.

Boston Red Sox-spillerne kunne endelig løfte trofeet i været i World Series i baseball. En 86 år gammel forbannelse var brutt.

Forrige gang Red Sox tok hjem mesterskapstrofeet i amerikansk baseball var i 1918. Det var derfor en etterlengtet seier «rødsokkene» vant onsdag med 3-0 seieren over St. Louis Cardinals. Onsdagens seier gjorde at det ble 4-0 sammenlagt i en finale der det ble spilt i best av sju kamper.

Johnny Damon og Derek Lowe får mye av æren for seieren onsdag, der det viste seg at bare fire kamper var nok til å sikre seieren.

Boston Red Sox har vært i flere finaler i løpet av de siste 86 årene, men seieren har latt vente på seg. To ganger, i 1946 og 1967, tapte laget i sjuende kamp mot St. Louis, men denne gangen ble det revansj.

At Red Sox skulle vinne så klart var overraskende, men slik laget spilte i finalekampene mot St. Louis Cardinals var seieren fullt fortjent.

(®NTB)

ENDELIG: Etter 86 år kan Dave Roberts juble for Red Sox-seier i Wolrd Series.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media