Red Wings til sluttspill for 21. gang på rad

Det er rekord.

REKORDJEVNE: Detroit Red Wings-gutta feirer her Tomas Holmströms mål i 2. periode i natt. NHL-laget er nå klare for sluttspill, som vanlig. Foto: AP/Carlos Osorio
REKORDJEVNE: Detroit Red Wings-gutta feirer her Tomas Holmströms mål i 2. periode i natt. NHL-laget er nå klare for sluttspill, som vanlig. Foto: AP/Carlos OsorioVis mer

Detroit Red Wings overkjørte Columbus Blue Jackets med 7-2 og er klar for NHL-sluttspillet for 21. gang på rad. Det er ny rekord.

- Det er helt fantastisk og føles ganske godt å nå sluttspillet for 21. gang på rad, sa vingen Tomas Holmström etter mandagens seier.

- Vi har et godt lag og gikk greit til sluttspillet, men ambisjonene er høyere enn som så. Nå er målet å vinne Stanley Cup, la han til.

Red Wings hadde full kontroll i mandagens kamp. Det sto 4-0 allerede etter ti minutter, og i tredje periode var ledelsen økt til 7-0. Columbus slapp til med to scoringer helt mot slutten, men det gjorde ingenting.

Holmström scoret to av de tre første målene til Detroit. Nicklas Lidström scoret også, mens Gustav Nyquist, Jiri Hudler, Brad Stuart og Pavel Datsjuk scoret de andre målene for vinnerlaget.

(NTB-Reuters)