Redaktør Mini refses

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har fått klar beskjed fra Rosenborg om å slutte å fore sitt eget nettsted med nyheter om klubben.

Rosenborg-direktør Rune Bratseth tok kontakt med klubbens eget styremedlem Jahn Ivar Jakobsen og ga beskjed om at han må bremse iveren etter å fore nettstedet fotball247 med nyheter om RBK, melder NRK Dagsrevyen.

Nettstedet der Mini er redaktør, har den siste tiden vært først ute med nyheter om RBK, etter at Mini selv har ringt inn opplysningene.

Det gjorde han blant annet etter at han selv deltok i forhandlingene med Bodø/Glimt om kjøp av Ørjan Berg. Også enigheten med Rune Lange dukket først opp på fotball247.

- Dette er ikke uproblematisk for oss, sier Bratseth til NRK, og uttrykker at slike nyheter først skal ut på RBKs eget nettsted.

Mini lover bot og bedring, og sier at han skal gi nyhetsredaktøren for fotball247 beskjed om at det heretter er han som må ringe, slik andre journalister må når de vil vite hva Mini vet.

NTB/Dagbladet :på nettet

SKAL HOLDE MUNN: Mini har lovt RBK-ledelsen at han heretter skal holde munn til hans egen nyhetsredaktør ringer og slutte å fore eget nettsted med nyheter om Rosenborg.