Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redd eller smart?

David Beckhams Spice-barn har deltatt på sin første morsdag, Alex Ferguson er i ord-krigs-humør og på San Siro i Milano venter Inter. Veldig sinte etter United-managerens siste utspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det blir mye italiensk planlegging, filming og dommerpåvirkning, sa Alex Ferguson før han tok med seg laget sitt til Italia. Disse beskyldningene - i tillegg til den massive mistroen han viste Inter da han for 14 dager siden sa at «hvis en italiener sier han serverer meg pasta, så vil jeg sjekke under sausen for å se om det er sant» - er blitt tatt meget ille opp i Milano.

- Jeg kjenner Ferguson som en dannet mann, sier Inter-eier Massimo Morratti. - Men de siste uttalelsene hans forbauser meg. Enten prøver han å motivere sine egne spillere, eller så er han rett og slett redd for å tape. Det kan virke som om Uniteds manager trenger et alibi hvis laget hans blir slått ut av Mesterligaen.

Manchester United har 2-0 å gå på fra Old Trafford for 14 dager siden. Og - de har Dwight Yorke. Som bare scorer og scorer bare ballene kommer. Som de pleier.

Må ta midtbanen

- Hvis United ikke har annet enn Fergusons utspill å komme med, er de redde, sier Inter-keeper Gianluca Pagliuca.

- Det han har sagt er ufint. Men det spiller ingen stor rolle for oss, vi må drive med vårt.

- Det viktigste blir å stoppe Uniteds midtbane slik at Dwight Yorke ikke får den hjelpen han trenger .

Når det gjelder Ronaldo og hans comeback på den internasjonale arenaen etter to seriekamper mot Parma og AC Milan, flyr ryktene i alle retninger. Og det siste er at han nok en gang er tvilsom etter mageproblemer de siste dagene. Som om ikke det er nok spes knesmerter på den store Mesterliga-frykten før returmøtet på San Siro.

Likevel;

Alle som ikke har pastasaus på haka, tror Inter stiller med både Roberto Baggio, Ivan Zamorano og Ronaldo i kveld. # PROVOKATØR: Alex Ferguson har provosert italienerne før kveldens kamp mellom Inter og Manchester United. # Foto: NTB/ALLSPORT