Redd for å bli trener

- Jeg kan bli for god, sier Tommy.

(Dagbladet.no): Når Tommy Svindal Larsen i morgen kommer hjem til Tyskland fra ferie i Norge, vil han ta stilling til et tilbud fra en ny klubb.

Landslagsspilleren er svært hemmelighetsfull om hvem det er fra og hvor konkret det er, men røper noe:

- Med andre klubber har det vært på et stadium hvor vi har snakket sammen og lagt noen føringer. Nå er vi ett steg videre, sier Svindal Larsen til Dagbladet.

Klubben det er snakk om, er ikke en av de Svindal Larsen aller helst vil til. Likevel er han nødt til å vurderer alternativet.

- Det er et tøft overgangsmarked, og det er ikke bare å sette en agent i gang og så kommer det tilbud på rekke og rad. Jeg er nødt til å vurderer denne typen tilbud, forklarer han.

Vurderer gjør han også med tilbudet fra Odd Grenland. Svindal Larsen kommer etter karrieren til å etablere seg i Skien-området.

- Jeg har jevnlige samtaler med dem, og en retur til Norge er aktuelt, sjøl om jeg helst vil fortsette i utlandet noen år til.

Vender Tommy hjem til Odd, blir det trolig som en del av en avtale som gir han en jobb i klubben når han er ferdig som spiller.

- Trenerambisjoner?

- Det hadde vært fint å være trener, men faren er at jeg blir for god. Da må jeg trolig flytte på meg for å komme videre i karriera, og det er ikke en slik tilværelse vi reiser hjem til Norge for.

- Likevel kunne det passet bra med en annen jobb innen fotballen, kanskje ha ansvaret for juniorspillere og talentutvikling,

PÅ JAKT: Tommy Svindal Larsen ser etter ny klubb.