Redd og usikker før 100-meteren

Jays frykter for kneet.

REDD OG USIKKER: Jaysuma Saidy Ndure (t.v.) liker ikke tingenes tilstand to dager før VM-start i Berlin.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .
REDD OG USIKKER: Jaysuma Saidy Ndure (t.v.) liker ikke tingenes tilstand to dager før VM-start i Berlin. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jaysuma Saidy Ndure er både usikker og litt redd før lørdagens 100-meterforsøk på Olympiastadion i Berlin. Han innrømmer at kneskaden sitter i hodet.

Det var under DN Galan i Stockholm før NM på Lillehammer at Ndure fikk smerter i kneet. Han ble undersøkt i Oslo, uten at det ble funnet noe galt. Deretter reiste han til Muller Wolfahrt i München for å få behandling, og der har han ladet opp den siste uken før VM.- Årsaken til plagene mine, både den hamstringen jeg slet med i fjor, og de problemene jeg har hatt med kneet nå, sitter i ryggen. Derfor har jeg fått behandlinger både i rygg og kne.- Det har vært fysioterapi, bruk av kiropraktor og i tillegg har jeg fått sprøyter. Nå kan jeg ikke gjøre annet enn å se hvordan det går. Alle sier at de ikke kan finne noe feil med kneet mitt, men jeg har ikke testet meg skikkelig siden jeg startet med behandlingen i München, så her i VM blir det å ta ett løp av gangen, sier Jaysuma Saidy Ndure til NTB.

- Dersom det går bra på 100 meteren, kommer jeg til å løpe 200 meter også. så mye mer kan jeg ikke si akkurat nå, sier han.

Redd- Jeg vet ikke hvorfor jeg skal være usikker, for går det ikke nå, så venter jeg til neste år, sier Ndure til NTB, men er rask med å følge opp:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer