Redd vi får se lite til Bobb: - En skam

Oscar Bobb leverte varene i Ligacupen og får skryt. Ekspert er også bekymret.

I FINT DRIV: Oscar Bobb fikk endelig starte for Manchester City. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB
I FINT DRIV: Oscar Bobb fikk endelig starte for Manchester City. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB Vis mer
Publisert

Norske Oscar Bobb (20) har fått en del muligheter av Manchester City-manager Pep Guardiola denne sesongen. Tidligere i uka ble han også belønnet med en plass i startoppstillingen i Ligacupen mot Newcastle.

Etterpå fikk 20-åringen mye skryt for innsatsen, til tross for at det endte med et 0-1-nederlag.

- Oscar Bobb, angriperen, han var fantastisk, sa blant annet den tidligere City-forsvarer Micah Richards, ifølge Manchester Evening News.

VEKKER OPPSIKT: Lionel Messis livvakt blir sammenlignet med sikkerhetssjefen til det norske landslaget. Video: Stu Holden/X, Sørø Olsen/Skingen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

Samtidig kommer Richards med en bekymring, nå som City er slått ut.

- Nærteknikken, vektingen av pasninger, alt ved spillet hans, han strålte, han hadde nydelige små berøringer, men problemet nå er at du trolig ikke kommer til å se så mye til disse spillerne igjen, sier Richards og fortsetter:

- Ligacupen holder på en måte sesongen deres i live litt, men siden City er så solide i ligaen, så kommer du ikke til å se så mye til disse spillerne, noe som er en skam.

Richards er redd Bobb ikke får så mye spilletid i Premier League denne sesongen, hvor han har to små innhopp. Han har også spilt sju minutter i Champions League.

Nordmannen fikk også skryt av Guardiola etter kampen mot Newcastle.

- Oscar Bobb var briljant. Det var perfekt, sa spanjolen.

«Til trodd for at det var hans første start for klubben, så det ut som Bobb hadde spilt i denne rollen hele livet og passet sømløst inn i laget», skriver Manchester Evening News om Bobb.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer