Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redder LSK

LILLESTRØM (Dagbladet): - Jeg regner med å forlate Lillestrøm i løpet av kort tid, sier spissen Mamadou Diallo. Og dermed kan LSKs pengesorger være løst - i denne omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tekniske afrikaneren var onsdag på besøk i bundesligaklubben Duisburg og likte det han så. I tillegg jakter også andre europeiske klubber på 26-åringen. Men foreløpig står budfaksen på Åråsen stille.

- Vi har ikke hørt noe fra Mamadous agent ennå. Men dersom vi blir tilbudt rett pris, har vi ikke råd til å beholde ham, sier LSK-formann Frank Grønlund.

- Og hva er rett pris?

- Vi må i hvert fall ha over ti millioner kroner for ham. Det gir oss et kjærkomment tilskudd i klubbkassa, og vi får også penger til å handle inn en erstatter, mener Grønlund.

  • Lillestrøm legger fram sin halvtårsrapport om kort tid. Den inneholder trolig skumle tall. Ingen i klubben ville i går kommentere LSKs økonomiske situasjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!