Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet Arsenal fra pinlig tap

Arsenal så ut til å tape hjemme mot portugisiske Vitória Guimarães i Europaligaen, men innbytter Nicolas Pépé scoret to ganger og sørget for 3-2-seier.

JUBEL: Nicolas Pepe blir gratulert av lagkameratene. Foto: NTB Scanpix
JUBEL: Nicolas Pepe blir gratulert av lagkameratene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Angrepsspilleren har slitt siden han ble kjørt av Arsenal for rekordsum fra franske Lille i sommer. Torsdag kom ivorianeren inn på banen som innbytter et kvarter før slutt. Så avgjorde han med to frisparkscoringer.

Arsenal topper sin gruppe med ni poeng. Manager Unai Emery har fått mye kritikk i kjølvannet av 0-1-tapet for Sheffield United i ligaen, men torsdag kunne spanjolen puste lettet ut til slutt.

Allerede etter åtte minutter fikk riktignok de rødkledde en kalddusj. Marcus Edwards sendte gjestene fra Portugal i ledelsen. 18 år gamle Gabriel Martinelli utlignet for Arsenal etter en drøy halvtime, men fem minutter senere havnet de bakpå nok en gang da Bruno Duarte satte inn 2-1 for gjestene.

Ti minutter før slutt fikk Arsenal frispark i god posisjon. Det prikket innbytter Pépé i det lengste hjørnet og ordnet uavgjort. Tre minutter på overtid ble samme mann matchvinner, nok en gang på frispark.

Arsenal åpnet gruppespillet med 3-0-seier borte mot Eintracht Frankfurt. I kamp nummer to ble Standard Liege slått 4-0 i London.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media