Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet av rekordscoring

Men Real Madrid må likevel slå Roma i siste kamp for å gå videre.

(Dagbladet.no): Real Madrid gikk massivt ut mot Bayer Leverkusen, men som så mange ganger det siste halvåret: i de avgjørende situasjonene var det for det meste kladdeføre.

I stedet var det Leverkusen som tok ledelsen på Santiago Bernabeu. En av Europas giftigste spisser, Dimitri Berbatov, fikk stå umarkert i feltet. Det første forsøket gikk i tverrliggere, men Berbatov fikk også fatt i returen, den satte han i nettaket.

Frelseren Raul

I andre omgang, viste likevel Real fram fotball fra øverste hylle. Dagens vakreste angrep sto Figo bak. Den tidligere Barcelona-spilleren, satte opp Raul foran mål etter to flotte veggspill. Foran mål er ingen bedre enn byens egen sønn, og Raul kunne feire sin 49. europacupscoring - noe som er tangering av klubbrekorden til Alfredro Di Stefano.

Real Madrid fortsatte å trykke på, men Ronaldo traff stanga og Figo brant et straffespark.

Dermed må Real slå Roma i siste kamp, for å være sikker på å gå videre. Det er en høyst overkommelig oppgave. Roma tapte 2-0 i kraftig snøvær mot Dinamo Kiev i kveld og er helt ute av form.

Hodeskade på Beckham

Kvelden ble helsvart for David Beckham. Etter å ha satt et frispark rett på Butt i første omgang, skallet han i en hodeduell etter pause.

Dermed måtte den engelske landslagskapteinen byttes ut.

FORTVILET: Figo depper etter å ha brent straffe.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media