Reddet av Riise-raid

Celtic-Liverpool 1- 1. Liverpool åpnet forferdelig, men et Riise-raid fra midtbanen som sørget for utlikninga, gjør at rødtrøyene er storfavoritter foran returen.

Celtic sjokkåpnet i kvartfinaleslaget i UEFA-cupen i går kveld. Etter bare 15 sekunder dundret John Hartson et skudd i tverrliggeren, og halvannet minutt seinere sto det 1-0. Svensken Henrik Larsson var tilbake i spill etter en ufrivillig pause etter et stygt kjevebrudd for en måned siden - og viste at han er akkurat like målfarlig som før.

Både John Arne Riise og Jamie Carragher burde avverget Alan Thompsons skudd/innlegg, som i stedet havnet på kneet til Henke Larsson - og i mål.

Riise rettet det hele opp et kvarter seinere da han snappet ballen på midtbanen og raste mot Celtics mål. På hjørnet av 16-meteren fant han Emile Heskey, som sørget for 1- 1.

Rettferdig

- Jeg synes det var en meget god kamp, og resultatet var rettferdig. Og med ett mål på bortebane har vi et godt utgangspunkt til å avansere til semifinalen, sier Liverpool-manager Gerard Houllier.

Det mest kontroversielle på Celtic Park i Glasgow i går kveld, var da Diouf ble taklet ute på sidelinja like før slutt. I tumultene havnet senegaleseren hos Celtic-fansen - som ikke akkurat tok imot ham med åpne armer.

Diouf svarte med å spytte mot hjemmefansen, noe dommertrioen med norske Terje Hauge i spissen ikke fikk med seg.