Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet av Super-Rino

SKIEN (Dagbladet): Odd- Moss 2-2. Det er ikke første gang Moss- keeper Rino Hansen berger sitt kråke-lag, men i går var han i særklasse. Med en annen målvakt kunne det fort endt med braknederlag på Falkum.

For hjemmelaget dominerte mesteparten av kampen bortimot totalt. 12- 4 i målsjanser forteller det meste. Men når Rino har dagen, hjelper det ikke.

Bare en gang hadde han treverk-hjelp. Ellers var han der, for egen maskin. For Mosse-forsvaret var ikke allverden i går. At Rino var dagens mann var det ingen som helst tvil om i Mosse-kolonien bak heltens mål i andre omgang.

- Jo da, bra kamp, medga Rino etter kampen. Stort mer syntes han ikke det var verd å si. Han har berget sitt variable lag før.

Det eneste skikkelige lyspunkt hos Odd, et lag som skaper masse sjanser, men som har vansker med å skåre var unggutten Espen Hoff. Nå står han med seks seriemål på seks kamper fra start.

- Ille å gi bort poeng slik, men sjøl må jeg være fornøyd med to mål, var Espens kommentar.

KJEMPEKAMP: Mosse-keeper Rino Hansen berget et poeng for sitt lag i går etter storspill til sju.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media