Reddet av ungdomsrekka

Ungdomsrekka med Eirik Skadsdammen (23), Christian Olasveengen (21) og Knut Henrik Spets (21) lagde alle fem målene og reddet gullfavoritten i gårsdagens seriepremiere på Hamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): -  Det var greit å vinne på en kveld da storspillet uteble. I førsteperioden hadde vi flaks som ledet. Matchen sett under ett var det heller ikke mye mestertakter over det vi presterte. Men det kommer, sier Christian Olasveengen til Dagbladet etter seieren.

-  Mest kjemping

Sammen med Eirik Skadsdammen ble han tomålsscorer på et Storhamar-lag som hadde dårlig kontroll defensivt, gjorde dårlige valg og altfor ofte kom under unødvendig press.

-  I starten på sesongen er det bare poengene som teller. I går ble det mest kjemping. Storspillet får komme siden. Heldigvis har vi mye å gå på, både når det gjelder aggressivitet, fart og pasningsspill, sier Christian Olasveengen.

Jakter revansj

Eirik Skadsdammen hadde en dårlig sesong sist vinter, etter å ha stått over hele 2002/2003-sesongen grunnet kneoperasjon.

-  Da opererte jeg korsbåndet, leddbåndet og menisken i høyre kne. Sist vinter var jeg tung i beina, og fikk det ikke til å stemme. Etter hvert begynte det å gå ut over selvtilliten, sier Erik Skadsdammen.

De to målene i går var en flying start på det han håper skal bli en skikkelig revansjsesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer