Reddet av ungdomsrekka

Ungdomsrekka med Eirik Skadsdammen (23), Christian Olasveengen (21) og Knut Henrik Spets (21) lagde alle fem målene og reddet gullfavoritten i gårsdagens seriepremiere på Hamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): -  Det var greit å vinne på en kveld da storspillet uteble. I førsteperioden hadde vi flaks som ledet. Matchen sett under ett var det heller ikke mye mestertakter over det vi presterte. Men det kommer, sier Christian Olasveengen til Dagbladet etter seieren.

-  Mest kjemping

Sammen med Eirik Skadsdammen ble han tomålsscorer på et Storhamar-lag som hadde dårlig kontroll defensivt, gjorde dårlige valg og altfor ofte kom under unødvendig press.

-  I starten på sesongen er det bare poengene som teller. I går ble det mest kjemping. Storspillet får komme siden. Heldigvis har vi mye å gå på, både når det gjelder aggressivitet, fart og pasningsspill, sier Christian Olasveengen.

Jakter revansj

Eirik Skadsdammen hadde en dårlig sesong sist vinter, etter å ha stått over hele 2002/2003-sesongen grunnet kneoperasjon.

-  Da opererte jeg korsbåndet, leddbåndet og menisken i høyre kne. Sist vinter var jeg tung i beina, og fikk det ikke til å stemme. Etter hvert begynte det å gå ut over selvtilliten, sier Erik Skadsdammen.

De to målene i går var en flying start på det han håper skal bli en skikkelig revansjsesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.