Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet Brann fra ny skandale

BERGEN (Dagbladet): Brann - Byåsen 3- 1. Kjetil Løvvik reddet Brann fra nok en skandale i går kveld. Etter at Byåsen utliknet til 1- 1 da det gjensto åtte minutter, brukte Løvvik et minutt på å ta ny ledelse. - Godt å score mål igjen, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I cupkampen mot Byåsen ble det to mål på Kjetil Løvvik. Det første kom etter sju minutters spill. Svante Samuelsson vippet fram en ball som Løvvik ekspederte sikkert i mål fra fem meter. Nå øyner han muligheter for tur til Ullevaal og cupfinale til høsten.

- Det må være et naturlig mål for oss å nå finalen. Det hadde vært gøy, sier Kjetil Løvvik.

Det var Tom Erik Sørum som laget spenning på Brann stadion i går. Hjemmelaget hadde kontroll med det aller meste på banen helt til det gjenstod åtte minutter. Da klarte Sørum å stusse en ball med hodet slik at den havnet i hjørnet til venstre for Rohnny Westad.

Lars Bakkerud avsluttet med et nydelig mål etter en stikker fra Jan Ove Pedersen i 88. minutt.

Da var det klart for Branns tredje seier i år, cup og serie medregnet.

TO MÅL: Kjetil Løvvik</B> traff godt fra 20 meter. Ballen gikk inn ved stolperota og Brann var reddet fra en ny skandale.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!