Reddet England - nektes luksusbil

Omer Golan må klare seg med Suzuki jeep.

(Dagbladet.no): Den engelske bookmakeren Fred Done sikret seg solid PR da han lovte bort en luksusbil til den israeleren som senket Russland.

Omer Golan fikk æren på overtid, til Dones store begeistring.

- Jeg sa jeg ville belønne matchvinneren hvis Israel vant, så jeg vil kontakte Omer så snart jeg kan for å få ham til å komme hit, spise middag med meg og få nøklene til den nye Mercedesen hans. Han fortjener den, sa engelskmannen.

Men nå stikker det israelske fotballforbundet kjepper i hjula på Golans nye «Merce».

Ifølge The Times har den glade matchvinneren fått beskjed om at han ikke får ta imot gaven fra bookmakeren. De isralelske fotballtoppene vil gjøre det klart at de spilte sin egen ære og stolthet - ikke for å gjøre England en tjeneste.

En som i hvert fall ikke får noen tjenester fra fotballforbundet er Omer Golan, som smilte fra øre til øre da han fikk beskjed om at han hadde gjort seg fortjent til en ny bil.

- Jeg hørte om det, og håper det er sant. Jeg har en Suzuki jeep, sa han.

Den må han kjøre til trening neste uke også.

Reddet England - nektes luksusbil
ENGLANDS HELT: Omer Golan fikk engelskmennene til å danse i stuene sine da han ble matchvinner mot Russland på overtid. Takket være Israel kan England avgjøre alt selv med poeng mot Kroatia i onsdag, og kvalifisere seg til neste års EM-sluttspill. Foto: REUTERS
ENGLANDS HELT: Omer Golan fikk engelskmennene til å danse i stuene sine da han ble matchvinner mot Russland på overtid. Takket være Israel kan England avgjøre alt selv med poeng mot Kroatia i onsdag, og kvalifisere seg til neste års EM-sluttspill. Foto: REUTERS Vis mer