Reddet jobben til Domenech

Henry og Anelka.

Thierry Henry og Nicolas Anelka scoret målene som ga Frankrike 2-1-seier over Serbia og landslagssjef Raymond Domenech litt pusterom.

Domenech har vært under voldsomt press etter sommerens EM-fiasko og 1-3-tapet mot Østerrike i første VM-kvalifiseringskamp.

- Spillerne reagerte bra på utfordringen de var stilt overfor, sa Domenech som dagen før kampen uttalte at han er glad for at guillotinen er avskaffet i Frankrike.

- Dette var fotball med kvalitet, og det ser bra ut for framtiden. I dag var stemningen fin mellom spillere og publikum, sa han etter kampen på Stade de France.

Henry scoret det viktige ledermålet ti minutter ut i annen omgang, da publikum så smått var begynt å pipe, og innbytter Anelka doblet ledelsen med en fin soloprestasjon.

Branislav Ivanovic ordnet gjestenes redusering på et hjørnespark.

Seieren betyr at Frankrike er med igjen for fullt. Østerrike var høyt oppe etter lørdagens seier, men Karel Brückners lag kom ned på jorda med 0-2-tap for Litauen, som dermed er eneste lag i gruppen uten tap. Alle de antatte favorittene har en seier og et tap.

(NTB)

SLO SERBIA: Thierry Henry og Nicolas Anelka scoret hver sin gang, og Frankrike slo Serbia 2-1. Foto: AFP
SLO SERBIA: Thierry Henry og Nicolas Anelka scoret hver sin gang, og Frankrike slo Serbia 2-1. Foto: AFP Vis mer
<B>HARDT PRESSET:</B> Raymond Domenech fikk litt pusterom etter onsdagens seier.