Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet Leicester

Kasper Schmeichel reddet straffespark fra Neal Maupay i en hendelsesfattig 0-0-kamp mellom Leicester og Brighton i Premier League tirsdag.

REDDET STRAFE: Kasper Schmeichel. Foto: NTB Scanpix
REDDET STRAFE: Kasper Schmeichel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uavgjortresultatet gjør at Leicester kan tape ytterligere terreng til Manchester City i kampen om 2.-plassen i Premier League.

Eventuelt kan Chelsea klatre helt opp i ryggen på Leicester med seier over nettopp City torsdag kveld.

Brightons straffespark etter 13 minutter var det mest nevneverdige som skjedde i løpet av kampen. Dommer Lee Mason pekte på straffemerket etter at Aaron Connolly gikk i bakken i en duell med James Justin, og en VAR-sjekk bekreftet straffen.

Neal Maupay, mannen som ble matchvinner mot Arsenal i helgen, leverte et heller svakt forsøk fra elleve meter. Schmeichel var raskt nede til sin høyre side og tok ballen i fast grep.

Senere skulle Connolly få en brukbar sjanse til å sende gjestene i føringen, men han skjøt utenfor under press fra Caglar Söyüncü.

Et uvanlig tamt Leicester-lag skapte sin største sjanse like før pause. Söyüncü fikk heade fra god posisjon etter en corner, men klarte ikke å styre ballen på mål.

Det skal sies at hjemmelaget etablerte et visst trykk mot slutten av kampen, og da hadde Brighton nok med å holde unna.

Gjestene stilte for øvrig til kamp med sin yngste startellever i en Premier League-kamp. Karene som startet kampen hadde en snittalder på 25 år og 182 dager.

På overtid ropte Leicester-spillerne på straffe da Jamie Vardy headet ballen i armen til Lewis Dunk. Brighton-stopperen holdt armen rett ut da han ble truffet, men Mason vinket spillet videre uten å lytte til protestene fra Leicester-leiren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!