- Reddet livet mitt

I en periode med mye rus og økonomisk trøbbel, fant superstjerna Elton John trøst gjennom fotballen.

LEGENDE: Musikeren Elton John har også stor lidenskap for fotball - og da spesielt Watford F.C. Foto: NTB scanpix
LEGENDE: Musikeren Elton John har også stor lidenskap for fotball - og da spesielt Watford F.C. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Elton John har spilt for millioner av mennesker verden over, men noen ganger liker superstjerna at noen andre står for underholdningen.

72-åringen er engelsk, og som mange andre briter har han et lidenskapelig forhold til fotball - sporten hans landsmenn hevder å ha oppfunnet.

De fleste supportere har sterke meninger om hvordan favorittklubben bør drives. Som en bemidlet mann, tok Elton John saken i egne hender og gikk inn på eiersiden i Watford F.C i 1976.

- Hva faen vet du om fotball? Hvis du hadde hatt peiling, hadde du ikke holdt med den gjengen der, ertet artistkollega Rod Stewart. Det kommer fram i den nye biografien om artisten, blant annet sitert i The Telegraph.

Hånet av Prince Charles

Elton John - som er født Reginald Kenneth Dwight - eide Watford mellom 1976-1987 og fra 1997-2002, og var styreleder i til sammen 26 år. På et tidspunkt gikk fotballfanatismen så langt at selveste Prince Charles gjorde narr av ham.

På et tidspunkt kom nemlig musikeren kjørende opp til Duke of Edinburghs herskapshjem i en gul og svartstripet Aston Martin - som er Watfords farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.