Lars Lagerbäck og Norge imponerte ingen

Reddet Norge fra flause

En begredelig forestilling til tross; Norge sikret årets første trepoenger etter to scoringer av Bjørn Maars Johnsen mot Færøyene.

REDDET NORGE: Bjørn Maars Johnsen ble foretrykket på topp på bekostning av Joshua King i kveld. Spissen svarte med sitt fjerde og femte landslagsmål på 13 kamper. Foto: NTB/Scanpix
REDDET NORGE: Bjørn Maars Johnsen ble foretrykket på topp på bekostning av Joshua King i kveld. Spissen svarte med sitt fjerde og femte landslagsmål på 13 kamper. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Færøyene - Norge 0-2 (0-0)

TORSHAVN/OSLO (Dagbladet): Etter fredagens nedtur mot Romania, måtte de norske landslagsspillerne levere en oppskriftsmessig seier på bortebane. Før kamp var Lars Lagerback med på resonnomentet om at om Norge leverer en profesjonell kamp, skal de være mye bedre enn vertene.

- Nøkkelordet i kveld er å være profesjonell. Man får ingenting fra verken publikum eller kunstgresset her, sa TV 2-ekspert Brede Hangeland før avspark.

- Det er spillernes plikt å levere, også når forholdene ikke er optimale, understreket den tidligere landslagskapteinen.

Slik ble det ikke.

Færøyene ga Norge kamp nesten helt til døra, men Bjørn Maars Johnsen reddet Lagerbäcks menn fra fadese med sine to scoringer etter hvilen.

- Jeg var bare glad for å starte. Jeg måtte ta sjansen, og jeg fikk mange gode baller inn i feltet. Jeg fikk til sterke headinger og satte to mål. Det var bra, sa Bjørn Maars Johnsen til TV 2 etter kampslutt.

- Jeg gjør jobben min bare. Nå må jeg bare spille når jeg kan. Akkurat nå har jeg kramper siden jeg ikke har spilt så mye, sa spissen videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer