<strong>GLAD:</strong> Newcastles kaptein for dagen Jamaal Lascelles var så fornøyd etter å ha avgjort Premier League-oppgjøret. Foto: Alex James/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
GLAD: Newcastles kaptein for dagen Jamaal Lascelles var så fornøyd etter å ha avgjort Premier League-oppgjøret. Foto: Alex James/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Premier League: Swansea - Newcastle

Reddet på strek og scoret kampens eneste mål da Newcastle vant

Jamaal Lascelles var forskjellen på lagene i Premier League-oppgjøret mellom Newcastle og Swansea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Newcastles midtstopper Jamaal Lascelles senket Swansea med et kontant hodestøt kvarteret før slutt i søndagens Premier League-oppgjør. Gjestene vant 1-0.

Opprykkslaget tok dermed sin annen strake seier. Newcastle sikret alle poengene uten manager Rafa Benitez på sidelinjen. Tidligere på dagen ble det kjent at spanjolen har vært gjennom en brokkoperasjon.

Kampens eneste scoring kom i det 76. minutt. Med en presis corner fant Matt Ritchie pannebrasken til Lascelles foran Swansea-buret. Den engelske 23-åringen steg til værs og styrte ballen hardt i nettet.

Swansea hadde lenge vært det førende laget etter pause. Etter en time rundet Tammy Abraham keeper, men med nød og neppe rakk Lascelles å rydde ballen unna før den trillet i et tomt mål. Newcastle-stopperen var med andre ord avgjørende i begge ender av banen i Wales.

I første omgang skjedde det svært lite før Swanseas sisteskanse Lukasz Fabianski med en mektig enhåndsredning nektet Joselu å stusse Ritchies innlegg i lengste hjørne.

Fem minutter senere var det hjemmelagets tur til å få en kjempesjanse etter et hjørnespark. Newcastle-keeper Rob Elliot var helt utspilt, men en helt upresset Alfie Mawson klarte kunststykke å heade ballen utenfor.

Etter fire kamper ligger Newcastle på 10.-plass med seks poeng, mens Swansea har to poeng mindre og er nummer 15 på tabellen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer